LOPEZ – TATLI LIVE STREAM FREE

LOPEZ LOPEZ v TATLI LIVE STREAM FREE

Posted March 3,2019 in Sport.

Holly Anne Banks
45 Followers 54 Views
LOPEZ – TATLI LIVE STREAM FREE

Edis Tatli kohtaa nyrkkeilyn pyhätössä nuorisolupauksen Teofimo Lopezin 12 eräiseksi suunnitellussa kevyen sarjan MM-eliminaattori-ottelussa. Ottelu on Tatlille ensimmäinen Suomen ulkopuolella ja samalla uran kovin paikka. Vastustaja Lopez tunnetaan erittäin rajusta tyrmäysvoimastaan ja Ediksen täytyy olla hereillä kokoajan. Tatlin mahdollisuudet ovat etäisyyden hallinnassa ja ottelun myöhemmissä erissä, sillä niistä vastustajalla ei vielä ole juuri lainkaan kokemusta.

Teofimo Lopez live stream

Lopezia pidetään yhtenä nyrkkeilyn seuraavista supertähdistä, mutta me näemme, että Ediksellä on todella hyvät mahdollisuudet ottelun voittamiseen. Teofimon edellisten vastusten taso on ollut kaukana siitä mitä Edis on ja suomalaisella on myöskin jo kokemusta 12 erän otteluista.

Ediksen ottelurekordi on edelleen erittäin vakuuttava ja mies on napsinut 31 voittoa ja 2 tappiota. Tyyliltään suomalaisen nyrkkeily luottaa kovaan prässiin, nopeisiin iskuihin ja tiukkaan puolustukseen, mutta iskuvoimassa olisi parantamisen varaa, josta kertoo matala tyrmäysprosentti.

Vastustajana on huippulukauksena pidetty Teofimo Lopez. Tämän miehen ottelusaldonsa on varsin kova eli listalta löytyy 12 voittoa, 0 tappiota ja hurjat 10 tyrmäysvoittoa. Parhaimpana ominaisuutena Lopezilla on valtava iskuvoima, ja tyrmäysvoimaa löytyy molemmista käsistä.

Edis lähtee otteluun kuitenkin loistavista asemista, sillä hänen kokemus ja paineettomuus voi olla valttia tässä kuluttavassa ottelussa. Me uskomme, että Ediksellä on kaikki mahdollisuudet tehdä uransa kovin saavutus ja yllättää nuori.

Tags: boxing,